Terug

Volg Vandaag Inside

Wilfred, Andy en Wesley gaan zomerhit 'Aperolletje' zingen tijdens Sterren Muziekfeest op het Plein

Wilfred, Andy en Wesley gaan zomerhit 'Aperolletje' zingen tijdens Sterren Muziekfeest op het Plein

26 mei 2023, 16:05

Wilfred Genee, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde gaan optreden bij het Sterren Muziekfeest op het Plein. Dat vertelde Wilfred donderdag in de uitzending van Vandaag Inside.

Onder de naam De Offsiders brachten de heren van het programma Veronica Offside het zomernummer 'Een Aperolletje' uit. Het nummer is geschreven door Ferdi Bolland en is een vrolijk eerbetoon aan heerlijke zomerse vibes.

Het trio is nu door AVROTROS gevraagd om hun nummer ten gehore te brengen. Wilfred, Andy en Wesley zijn te zien bij het Muziekfeest op het Plein in Uden op 14 juni. Wanneer dit op televisie uitgezonden zal worden, is nog onbekend. De toegang is gratis.

Bekijk hieronder de videoclip van Een Aperolletje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.