Terug

Volg Vandaag Inside

Speel elke maandag de VI Sportquiz

Speel elke maandag de VI Sportquiz

7 feb 2019, 11:00

Vanaf maandag 11 februari kun je voortaan je sportkennis testen en geld winnen. Hoe? Door mee te doen met de VI Sportquiz. Wilfred stelt je na afloop van de uitzending 11 snelle sportvragen. Vragen over het laatste voetbalnieuws, spraakmakende wedstrijden en sportieve feitjes komen allemaal voorbij. Heb je ze allemaal goed? Dan verdeel je met alle winnaars het prijzenbedrag van € 1000,-

Wat moet je doen om mee te spelen? Download de Gameroom-app op je telefoon of tablet en zorg dat je vanaf 11 februari – elke maandag - na de uitzending van Veronica Inside klaar zit.

Download de app via deze link: smarturl.it/VIsportquiz

!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.