Terug

Volg Vandaag Inside

Wijndal vol vertrouwen: 'Schreuder maakt spelers beter, dat gaan we ook zien'

Wijndal vol vertrouwen: 'Schreuder maakt spelers beter, dat gaan we ook zien'

15 dec 2022, 15:27

Owen Wijndal kijkt vol vertrouwen naar de tweede seizoenshelft, zo vertelt de linksback in gesprek met Voetbal International. Op het trainingskamp in Marbella blikt de Ajacied kort terug op de teleurstellende eerste maanden, maar wil hij vooral vooruitkijken.

"Het negatieve sentiment gaan we omdraaien, dat moet. Ik wil fit blijven, alles spelen en belangrijk zijn voor de ploeg. Er is veel concurrentie, maar daarom is het ook Ajax, de absolute top van Nederland", concludeert de oud-captain van AZ.

Ondanks dat bakken met kritiek op trainer Alfred Schreuder is geweest de laatste maanden, ziet Wijndal dat totaal anders. "Ik krijg de kritieken niet zo mee, maar volgens mij moeten we dat ook niet groter maken dan het is. Ik weet van mezelf wat ik vind, en Alfred Schreuder is een hele goede trainer, die spelers beter maakt. Dat gaan we in de komende periode ook zien en dan doel ik op ons allemaal als ploeg. We moeten allemaal beter, dat is duidelijk", aldus Wijndal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.