Terug

Volg Vandaag Inside

Wijndal teleurgesteld in Mislintat: 'Ik wil nog steeds slagen bij Ajax'

24 feb 2024, 13:07

Owen Wijndal vertelt in gesprek met Ajax Showtime dat hij teleurgesteld is in de werkwijze van voormalig technisch directeur Sven Mislintat en dat hij nog altijd hoopt te slagen bij Ajax.

Wijndal vertrok afgelopen zomer op huurbasis naar Royal Antwerp, omdat hij niet voorkwam in de plannen van Maurice Steijn. “Ik wilde natuurlijk spelen bij Ajax. Dat was mijn eerste intentie. Toen haalde Ajax Gastón Ávila op bij Antwerp. Het is ook niet erg als er concurrentie komt. Die wil ik echt wel aangaan", begint Wijndal.

De situatie veranderde voor de verdediger toen Ajax Borna Sosa op de laatste dag van de transferperiode binnenhaalde. "Toen dacht ik: had mij dat even gezegd. Ik weet ook wel dat dat niet verplicht is, maar als je elkaar haast iedere dag ziet, kon je wel zeggen: Owen, we zijn bezig om nog een linksback te halen, het is misschien handig als je verder kijkt. Dat zou ik wel hebben gewaardeerd, maar zo is het niet helemaal gegaan.”

Wijndal is hierin teleurgesteld in Mislintat. “Ik zag Sven denk ik drie of vier keer per week. Stel dat jij bij een bedrijf werkt en je ziet je baas meerdere keren per week. Hij haalt vervolgens iemand die hetzelfde werk doet als jij. Dan denk je al: hmm, oke. En op de laatste dag voordat je een andere baan kunt zoeken, haalt je baas nog iemand voor jouw functie. Op een gegeven moment hoef jij dan je baan niet meer te doen, want die andere twee doen dat. Dan had je het toch gewoon kunnen zeggen? Helemaal als je elkaar zo vaak ziet, lijkt me dat een kleine moeite.”

“Ik wil nog steeds slagen bij Ajax, want het is voor mij nog altijd de mooiste en beste club", vervolgt Wijndal. Maar dat het zo liep, is jammer."

Valentijn Driessen was eerder in Vandaag Inside erg kritisch op de aankopen van Sven Mislintat. Bekijk de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.