Terug

Volg Vandaag Inside

Wijndal beste linksback Eredivisie? 'Ja, dat vind ik wel'

Wijndal beste linksback Eredivisie? 'Ja, dat vind ik wel'

23 feb 2021, 18:10

Owen Wijndal is een steunpilaar bij AZ. Menig aanvaller heeft moeite met de nog jonge linksback. In gesprek met Fresia vertelt hij wie hij de beste linksback in de Eredivisie vindt.

Voor het item Buiten de Lijnen van KPN gaat Wijndal in gesprek met Fresia Cousiño Arias. Daarin komt de presentatrice met een aantal stellingen waar de verdediger alleen met ja of nee mag antwoorden. Een van die stellingen luidt: ‘Ik ben de beste linksback van de Eredivisie.’ Nog voordat Fresia de hele zin heeft uitgesproken, antwoordt Wijndal volmondig ‘Ja!’. Daarna gaat hij er nog kort op in. ‘Ja, dat vind ik wel. Nicolás Tagliafico komt in de buurt. Hij is een hartstikke goede linksback maar ik ben beter’, vertel Wijndal met een lach op zijn gezicht.

De 21-jarige verdediger hoopt deze zomer in de basis te staan van Oranje tijdens het EK. ‘Ik hoop het wel ja. Als ik het gewoon goed blijf doen, ik ga er niet vanuit, maar ik hoop het wel ja. Het is in ieder geval mijn doel.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.