Terug

Volg Vandaag Inside

Wijnaldum weer trefzeker bij Liverpool

Wijnaldum weer trefzeker bij Liverpool

8 aug 2018, 01:07

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool gaat met veel vertrouwen het nieuwe seizoen in. De verliezend finalist van de Champions League sloot de voorbereiding af met een overwinning op Torino: 3-1. Georginio Wijnaldum nam op Anfield het tweede doelpunt van de Engelse ploeg voor zijn rekening.

De Rotterdamse middenvelder had enkele dagen eerder tegen Napoli (5-0) ook al gescoord. Wijnaldum deed net als onder anderen Virgil van Dijk en Mohamed Salah tegen Torino alleen de eerste helft mee. De andere doelpunten kwamen van Roberto Firmino en Daniel Sturridge. Liverpool begint de Premier League zondag met een thuiswedstrijd tegen West Ham United.

Chelsea speelt een dag eerder al tegen Huddersfield Town. De winnaar van de FA Cup kon het publiek op Stamford Bridge dinsdag niet vermaken tegen Olympique Lyon: 0-0. De fans waren wel blij Eden Hazard en de Franse wereldkampioenen N'Golo Kanté en Olivier Giroud weer in actie te zien. Doelman Thibaut Courtois, die naar Real Madrid wil vertrekken, was de grote afwezige. Bij Lyon maakte Memphis Depay in de slotfase plaats voor Kenny Tete.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.