Terug

Volg Vandaag Inside

Wijnaldum toegezongen in Rome: 'Roma ja, Feyenoord nee!'

Wijnaldum toegezongen in Rome: 'Roma ja, Feyenoord nee!'

4 aug 2022, 17:53

Georginho Wijnaldum is gearriveerd in Rome. De middenvelder van PSG wordt daar door honderden Roma-fans verwelkomd en toegezongen. Naar verwachting zal Wijnaldum morgen een huurcontract tekenen in de Italiaanse hoofdstad.

De Roma-fans zingen onder meer "Gini Wijnaldum" en "La Roma si è il Feye no", ofwel: "Roma ja, Feyenoord nee." Die tekst zingen de supporters van de Romeinen al sinds de winst in de Conference League. Wijnaldum begon zijn loopbaan natuurlijk ook bij de Rotterdammers.

Wijnaldum stapte vorig jaar transfervrij over van Liverpool naar Paris Saint-Germain en ondertekende in de Franse hoofdstad een lucratief driejarig contract. De oud-speler van Feyenoord, PSV en Newcastle United begon het seizoen bij PSG als basiskracht, maar raakte zijn plek al snel kwijt. Uiteindelijk verdween Wijnaldum zelfs uit de selectie van het Nederlands elftal. Hij hoopt in Rome onder trainer José Mourinho meer speeltijd te krijgen en zo een plek in de WK-selectie van bondscoach Louis van Gaal te bemachtigen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.