Terug

Volg Vandaag Inside

Wijnaldum terug naar Feyenoord? 'Dat zou zomaar kunnen'

Wijnaldum terug naar Feyenoord? 'Dat zou zomaar kunnen'

24 mei 2021, 13:17

Georginio Wijnaldum vertrekt na vijf jaar bij Liverpool. De middenvelder bevestigde dat na de wedstrijd van The Reds tegen Crystal Palace (2-0). Wijnaldum is transfervrij en Henk ten Cate sluit een terugkeer naar de Eredivisie niet uit. Ten Cate zat afgelopen zondagavond aan tafel bij Rondo.

'Dat meen ik echt. Dat zou zomaar kunnen, want zo'n type jongen is het. Hij volgt zijn gevoel. Feyenoord? Dat zou kunnen, of PSV', vertelt de oud-trainer. Wijnaldum heeft de clubs voor het uitkiezen, maar heeft nog nergens een contract getekend voor het volgende seizoen.

Marco van Basten vindt het daarin tegenover apart dat Wijnaldum nog geen duidelijkheid heeft over zijn toekomst. 'Hij gaat een EK spelen en het is gek dat dat nog niet bekend is. Het leidt misschien ook af, want als hij tijdens het EK met clubs aan de gang is, dan ben je er niet helemaal bij', stelt Van Basten.

'Ik vecht tegen de tranen, de mensen in Liverpool hebben me vijf jaar lang zoveel liefde gegeven', zei de international van Oranje, die in de 77e minuut een publiekswissel kreeg op Anfield. Manager Jürgen Klopp sloot Wijnaldum aan de zijlijn even in de armen, waarna hij op de tribune werd omhelsd door Virgil van Dijk. Na afloop vormden de spelers van Liverpool een erehaag voor de Rotterdammer, die op het veld een afbeelding kreeg van 'The Champions Wall', waarop alle prijzen staan die Liverpool heeft gewonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.