Terug

Volg Vandaag Inside

'Wijnaldum staat voor overstap naar Serie A'

'Wijnaldum staat voor overstap naar Serie A'

27 juli 2022, 12:43

Georginho Wijnaldum is dichtbij een overstap van Paris Saint-Germain naar AS Roma, zo meldt het Italiaanse La Gazzetta dello Sport.

Trainer José Mourinho zou erg gecharmeerd zijn van de middenvelder en wil hem dolgraag naar de Italiaanse hoofdstad halen. Volgens de Italiaanse krant zou de deal tussen Paris Saint-Germain en AS Roma vandaag nog beklonken kunnen worden.

Het plan van Roma is om Wijnaldum ten eerste instantie te huren. Alleen het duizelingwekkende salaris van de oud-Feyenoord is nog een obstakel voor de Italianen. Bij een huurconstructie zou PSG deels meebetalen aan het salaris van de Oranje-international. Wijnaldum hoopt op veel speelminuten in Rome, zo kan de middenvelder zich weer in de kijker spelen bij Oranje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.