Terug

Volg Vandaag Inside

Wijnaldum scoort op verzoek van geblesseerde Van Dijk

Wijnaldum scoort op verzoek van geblesseerde Van Dijk

7 dec 2020, 12:30

Net als bij zijn doelpunten namens Oranje, onlangs tegen Bosnië en Herzegovina en Polen, vierde Georginio Wijnaldum zijn treffer zondag tegen Wolverhampton met een gebaar dat hij heeft geleend van zijn ploeggenoot Virgil van Dijk. "Ik heb eerder al gezegd dat ik elk doelpunt dat ik dit jaar maak, opdraag aan Virgil", zei de middenvelder van FC Liverpool na de 4-0-zege op de Wolves. "We missen hem." Van Dijk herstelt van een zware knieblessure en ontbreekt nog maanden.

Maar er was meer, zondag op Anfield waar voor het eerst sinds het coronavirus ook in Engeland toesloeg weer een beperkt aantal toeschouwers welkom was. Van Dijk was er ook. "Virgil zei voor de wedstrijd in de kleedkamer tegen me: ik wil iets zien vandaag, ik wil een doelpunt. Geen probleem, heb ik hem geantwoord."

Wijnaldum maakte Liverpools tweede en rende vervolgens à la Van Dijk met de hand onder de kin naar de dug-out, waarachter zijn geblesseerde ploeggenoot had plaatsgenomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.