Terug

Volg Vandaag Inside

Wijnaldum roemt teamgeest bij Oranje

Wijnaldum roemt teamgeest bij Oranje

15 nov 2018, 15:22

ZEIST (ANP) - Georginio Wijnaldum geniet van de manier waarop de spelers van het Nederlands elftal tijdens het trainingskamp in Zeist voor de komende duels met Frankrijk en Duitsland in de Nations League met elkaar omgaan. ,,We zijn allemaal zo'n beetje van dezelfde generatie en hebben dezelfde interesses. Er is geen kloof meer."

Na het avondeten spelen de internationals vaak het spel '30 seconds' in de gezamenlijke zaal van het spelershotel. ,,Dat doen we met teams van vier tegen vier. Je moet dan iets uitbeelden zonder de naam te noemen. Stefan de Vrij is wel de beste", erkent Wijnaldum.

De verbeterde teamgeest heeft niet alleen te maken met het nieuwe onderkomen van Oranje, dat voor kort in Noordwijk logeerde. ,,De resultaten zijn misschien wel bepalend", besefte Wijnaldum. ,,Op het WK van 2014 was de sfeer ook goed. Daarna vond ik het ook leuk om iedereen weer te zien. Maar resultaat blijft belangrijk voor de teamspirit. Gelukkig gaat het nu weer goed met Oranje. We beseffen dat we hard moeten blijven werken. De sfeer kan zo weer omslaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.