Terug

Volg Vandaag Inside

'Wijnaldum persoonlijk akkoord met Barcelona over driejarig contract'

'Wijnaldum persoonlijk akkoord met Barcelona over driejarig contract'

2 sep 2020, 10:54

Het Spaanse Sport meldt vandaag dat een transfer van Georginio Wijnaldum naar FC Barcelona aanstaande lijkt. De onderhandelingen verlopen voorspoedig en er is weinig wat deze transfer in de weg lijkt te staan.

Het Spaanse sportmedium meldt dat Wijnaldum al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Barcelona over een contract voor drie seizoenen. De Catalanen betalen naar verluidt vijftien tot twintig miljoen euro voor de middenvelder.

Wijnaldum zal bij Liverpool hoogstwaarschijnlijk vervangen worden door Thiago, die lijkt te willen vertrekken bij Bayern München.

Met de komst van Koeman is de grote vraag welke spelers hij met zich mee zal nemen. Valentijn kwam met een aantal suggesties.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.