Terug

Volg Vandaag Inside

Wijnaldum neemt aanvoerdersband over van afwezige Van Dijk

Wijnaldum neemt aanvoerdersband over van afwezige Van Dijk

10 nov 2020, 16:51

Georginio Wijnaldum is tijdelijk de nieuwe aanvoerder van het Nederlands elftal. De middenvelder van Liverpool neemt de band over van ploeggenoot Virgil van Dijk, die vorige maand in de wedstrijd tegen Everton een zware knieblessure opliep.

De bijna 30-jarige Wijnaldum is een van de meest ervaren spelers van de huidige selectie. Daley Blind staat op 71 interlands en Wijnaldum op 67. Beide spelers maakten deel uit van de selectie die in 2014 als derde eindigde bij het WK in Brazilië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.