Terug

Volg Vandaag Inside

Wijnaldum met Liverpool mee naar WK voor clubs

Wijnaldum met Liverpool mee naar WK voor clubs

15 dec 2019, 11:39

Coach Jürgen Klopp van Liverpool heeft Georginio Wijnaldum opgenomen in zijn selectie van twintig man voor het WK voor clubs in Qatar. De 29-jarige middenvelder raakte zaterdag in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Watford (2-0) geblesseerd. Wijnaldum moest zich na bijna een uur spelen laten vervangen op Anfield.

Na afloop sprak Klopp de vrees uit dat Wijnaldum mogelijk thuis zou moeten blijven om te revalideren. "Het is een spierblessure, verder weet ik nog niets", zei hij. "Als hij de komende dagen niet kan trainen en alleen moet herstellen, dan blijft hij hier. Op dat moment is dat scenario het meest aannemelijk."

Klopp nam Wijnaldum een dag later niettemin op in zijn selectie. Wat de international precies mankeert, is nog niet bekend. Ook verdediger Virgil van Dijk reist zondag mee naar Qatar, waar de winnaar van de Champions League woensdag aantreedt in de halve finales van het WK. De finale in Doha is zaterdag. Verdediger Dejan Lovren mist de wereldtitelstrijd vanwege een spierblessure.

René en Dick onder indruk van Wijnaldum: 'Een bijzonder mens'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.