Terug

Volg Vandaag Inside

Wijnaldum: ‘Ik had heel graag naar Feyenoord gewild’

19 mrt 2024, 16:04

Georginio Wijnaldum vertelt in gesprek met ESPN dat hij openstond voor een terugkeer bij Feyenoord, maar dat hij uiteindelijk niet betaalbaar bleek voor de Rotterdammers.

Wijnaldum zat afgelopen zomer na een huurperiode bij AS Roma in een uitzichtloze situatie bij Paris Saint-Germain. “Ik moest weg bij PSG, omdat er geen toekomst voor mij was. Er waren bijna geen opties verder. Ik had heel graag naar Feyenoord gewild, maar PSG vroeg tien miljoen euro en dan kwam mijn salaris er ook nog bij. Natuurlijk was het wel mogelijk geweest als ik heel veel zou inleveren, alleen dat wilde ik niet."

De middenvelder koos daarom dan ook voor een transfer naar Saoedi-Arabië. “Toen kwam Steven Gerrard en belde mij of ik naar Ettifaq wilde komen. Dat was de beste optie die ik had.”

Wijnaldum reageerde in gesprek met Noa Vahle ook op zijn keuze om voor Saudi-Arabië te kiezen na een eerdere boycot van Vandaag Inside. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.