Terug

Volg Vandaag Inside

Wijnaldum helpt Liverpool terug aan kop

Wijnaldum helpt Liverpool terug aan kop

9 feb 2019, 18:59

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool heeft de eerste plaats in de Premier League weer overgenomen van Manchester City. Mede dankzij een knap doelpunt van Georginio Wijnaldum won de ploeg van manager Jürgen Klopp op Anfield met 3-0 van Bournemouth. De 'Reds' hebben drie punten meer dan City, dat zondag Chelsea ontvangt.

De regerend kampioen van Engeland had woensdag met winst bij Everton (0-2) de eerste plaats op basis van het doelsaldo overgenomen van Liverpool, dat in de voorgaande twee competitieduels steeds genoegen moest nemen met een gelijkspel.

Wijnaldum keerde tegen Bournemouth na een knieblessure terug in het elftal en was meteen weer belangrijk door de 2-0 te maken. De Rotterdammer nam in het strafschopgebied een dieptepass van Andy Robertson aan en tikte de bal met de buitenkant van zijn rechtervoet subtiel over doelman Arthur Boruc. Nathan Aké kon zijn teamgenoot in het Nederlands elftal niet afstoppen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.