Terug

Volg Vandaag Inside

'Wijnaldum heeft voorcontract getekend bij FC Barcelona'

'Wijnaldum heeft voorcontract getekend bij FC Barcelona'

21 mrt 2021, 12:53

Georginio Wijnaldum verlaat Liverrpool zo goed als zeker na dit seizoen. De Oranje-international zou volgens de Britse krant Sunday Times al een voorcontract hebben getekend bij FC Barcelona, die club van trainer Ronald Koeman. Het binnenhalen van de middenvelder zou de eerste aankoop zijn van de nieuwe voorzitter Joan Laporta.

Het contract van Wijnaldum bij Liverpool loopt aan het einde van dit seizoen af. Hij speelt sinds 2016 voor de Engelse topclub. Koeman is zeer gecharmeerd van de Rotterdammer en Barcelona had hem afgelopen zomer al willen inlijven, maar het ontbrak de Catalaanse club aan voldoende geld.

Wijnaldum heeft zelf nog weinig losgelaten over zijn toekomst. Eerder deze maand liet hij in de aanloop naar het duel van Liverpool in de Champions League tegen RB Leipzig weten dat er "geen nieuws" was. 'Het enige dat ik kan zeggen is dat ik me hier nog steeds gelukkig voel.'

'Op zich is er geen reden om weg te gaan', zei Wijnaldum toen ook. 'Ik ben blij met de spelers, de trainers, de club en de fans. Het is ook geen beslissing die je zomaar in een dag neemt.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.