Terug

Volg Vandaag Inside

'Wijnaldum én Memphis dicht bij transfer naar Barça'

'Wijnaldum én Memphis dicht bij transfer naar Barça'

4 sep 2020, 11:30

Georginio Wijnaldum en Memphis Depay zouden dicht bij een overstap naar FC Barcelona zijn, zo meldt het AD vrijdagochtend.

Beide spelers hebben een doorlopend contract van een jaar, waardoor de transfersom naar verwachting niet hoger zal uitvallen dan 30 miljoen euro. Wat erg interessant zou zijn voor de Spaanse club, die momenteel krap in de financiële ruimte zit. De warme band van Koeman met de Oranje-internationals zou volgens het AD de rest doen.

Barça kan de Oranje-internationals pas aantrekken als het zelf eerst een paar sterspelers verkoopt. Eerder deze week werd al afscheid genomen van Rakitic en ook Vidal en Suárez zouden dicht bij een transfer zijn. Het lijkt toch niet geheel uitgesloten dat Messi nog een jaar in Barcelona blijft.

Wordt vervolgd…

Memphis Depay reageert in onderstaand interview onder meer op het vertrek van Bondscoach Ronald Koeman en de geruchten over Louis van Gaal.

Bron: Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.