Terug

Volg Vandaag Inside

'Wij zijn Ajax; elke wedstrijd is belangrijk en moeten wij winnen'

'Wij zijn Ajax; elke wedstrijd is belangrijk en moeten wij winnen'

24 dec 2020, 00:02

Dusan Tadic had wel enkele oorzaken voor de gelijkspel van zijn Ajax in het uitduel met Willem II (1-1). "Wij waren slordig en leden te veel balverlies", zei de aanvoerder tegen FOX Sports. "Misschien was het gemakzucht. We probeerden wel scherp te zijn, ik weet niet wat er gebeurde. In de eerste helft moeten wij in een hoger tempo spelen, vaker van kant wisselen. We wilden te snel naar voren en verloren de bal. Het was zeker niet goed."

"Wij zijn Ajax. Elke wedstrijd is belangrijk en moeten wij winnen", zei Tadic. "Wij moeten kritisch zijn en op alle vlakken beter spelen. Soms verliezen we de bal te makkelijk en onze restverdediging was niet goed. We moeten meer energie leveren en sterker zijn in de persoonlijke duels. Nu een klein beetje rust en dan gaan we ons vol focussen op de eerste wedstrijd na de winterstop tegen PSV. Dan moeten we er wel staan."

"In januari moet het gaan gebeuren", blikte Ryan Gravenberch vooruit naar een reeks zware wedstrijden. "Het was nu niet goed. We waren slordig, ik ook. Er komen grote wedstrijden aan, te beginnen tegen PSV. We gaan er alles aan doen om die te winnen. We hebben veel wedstrijden gespeeld, maar nu hebben we een kleine winterstop. Daarin kunnen we onszelf even opladen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.