Terug

Volg Vandaag Inside

'Wij hoeven niet zoveel uit te geven als Chelsea'

'Wij hoeven niet zoveel uit te geven als Chelsea'

10 sep 2020, 12:27

Veel geld op de transfermarkt uitgeven, is geen garantie voor succes. Dat geeft Liverpool-trainer Jürgen Klopp concurrent Chelsea mee in aanloop naar het nieuwe seizoen.

Chelsea, dat in handen is van de Russische biljonair Roman Abramovitsj, gaf de voorbije periode ongeveer 200 miljoen pond uit aan nieuwelingen Timo Werner, Kai Havertz, Hakim Ziyech en Ben Chilwell. Voor Thiago Silva en Malang Sarr hoefde de Londense club niets te betalen.

Kampioen Liverpool, dat afgelopen seizoen 33 punten meer dan Chelsea behaalde, versterkte zich tot dusverre alleen met linkerverdediger Konstantinos Tsimikas van Olympiakos Piraeus.

"We leven momenteel in een wereld vol onzekerheden", aldus Klopp tegen de BBC. "Voor sommige clubs is dat minder belangrijk. Zij zijn in handen van rijke mensen. Liverpool is een ander soort club. We wonnen de Champions League vorig jaar en de landstitel dit jaar door de club die we zijn. Dat moeten we ook niet veranderen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.