Terug

Volg Vandaag Inside

Het Engeland van Wiegman wint met 20-0 van Letland

Het Engeland van Wiegman wint met 20-0 van Letland

30 nov 2021, 22:14

Bondscoach Sarina Wiegman heeft met Engeland in de WK-kwalificatie een recordzege geboekt. Het duel met het nog puntloze Letland eindigde in Doncaster in 20-0. De oude topscore van de Britse voetbalsters stond op 13-0 en werd in oktober 2005 neergezet tegen Hongarije.

Lauren Hemp was in het doelpuntenfestijn topscorer met vier treffers. Ellen White scoorde drie keer. Met 48 treffers is ze nu topscorer aller tijden van Engeland. Ook Beth Mead en Alessia Russo kwamen drie keer tot scoren.

Engeland won eerder de uitwedstrijd tegen Letland met 10-0. De ploeg van Wiegman heeft in groep D tot dusver alle zes wedstrijden gewonnen en leidt met 18 punten en een imposant doelsaldo van 53-0. Oostenrijk en Noord-Ierland staan op 13 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.