Terug

Volg Vandaag Inside

Wiegman: alleen groot feest met een beker

Wiegman: alleen groot feest met een beker

5 juli 2019, 20:48

Sarina Wiegman wil nog niet denken aan een mogelijke huldiging van de Nederlandse voetbalsters in de Amsterdamse grachten. "Ik zie in m'n hoofd alleen dat mooie stadion voor me, zondag om 17.00 uur, klaar om te beginnen", zei de bondscoach twee dagen voor de finale tegen de Verenigde Staten. Verder dan zondag wil Wiegman nog niet kijken.

De voetbalsters hebben bij de KNVB aangegeven dat ze alleen een huldiging willen als ze wereldkampioen worden. Een massaal feest op het Museumplein na een tweede plaats, zoals bij het Nederlands elftal na de verloren WK-finale van 2010, zien ze niet zitten. "Geweldig hoe enthousiast iedereen toen was, ik vond dat wel mooi", zegt Wiegman. "Maar om landelijk te feesten, moet je wel een beker hebben vind ik. Zo niet, dan niet. Hoe goed onze prestatie ook is en hoe geweldig we het ook hebben gedaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.