Terug

Volg Vandaag Inside

Wieffer helpt Feyenoord aan kleine zege op AZ

Wieffer helpt Feyenoord aan kleine zege op AZ

4 feb 2024, 16:25

Feyenoord heeft de uitwedstrijd tegen AZ in de Eredivisie met miniem verschil gewonnen. De Rotterdammers waren met 1-0 te sterk en verkleinden de achterstand op koploper PSV tot 10 punten.

Mats Wieffer scoorde al in de 6e minuut. De middenvelder reageerde attent toen de bal uit een vrije trap van Quinten Timber tegen de paal ging en voor zijn voeten kwam.

Feyenoord raakte Justin Bijlow na ruim een half uur spelen kwijt met een blessure aan zijn rechtervoet of rechterbeen. De doelman stond dit seizoen al voor langere tijd aan de kant met een polsblessure.

In de strijd om de tweede plaats, die recht geeft op deelname aan het hoofdtoernooi van de Champions League, lijkt Feyenoord nu alleen FC Twente nog als concurrent over te hebben. Het elftal van coach Arne Slot heeft na twintig speelronden 5 punten voorsprong op de Enschedeërs en 11 punten meer dan AZ en Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.