Terug

Volg Vandaag Inside

Wieffer bevestigt winterse interesse Atlético Madrid: ‘Ik had wel willen praten’

Wieffer bevestigt winterse interesse Atlético Madrid: ‘Ik had wel willen praten’

8 feb 2024, 09:22

Mats Wieffer erkent dat Atlético Madrid zich afgelopen transferperiode voor hem bij Feyenoord heeft gemeld. De clubs kwamen niet tot een akkoord, al stond de middenvelder wel open voor een gesprek met de Spaanse grootmacht.

“Ja, ze hebben zich wel gemeld, ja”, reageerde Wieffer voor de camera van ESPN op de vraag van Hans Kraay jr. of Atlético Madrid zich heeft gemeld bij de Rotterdammers. “Uiteindelijk is het aan de clubs geweest en die zijn er niet uitgekomen. Ik ben niet iemand die dan moeilijk gaat doen. Ik had wel willen praten, maar als ze er niet uitkomen heeft dat ook niet zo veel nut. Ik heb het gewoon heel erg naar mijn zin hier en we kijken in de zomer wel of er misschien iets komt en anders ben ik bij Feyenoord ook heel erg op mijn plek.”

“Ik ben niet iemand die bijvoorbeeld niet komt trainen of moeilijk gaat doen. Zo zit ik niet in elkaar en ik heb het ook gewoon heel erg naar mijn zin hier. Hier speel ik altijd, ik heb hier garantie dat ik veel speel en met het oog op het EK denk ik ook dat dat voor mij belangrijk is”, besluit de middenvelder na het gewonnen bekerduel tegen AZ (2-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.