Terug

Volg Vandaag Inside

Messi is welkom bij PSG: 'Wie wil Messi nou niet hebben?'

Messi is welkom bij PSG: 'Wie wil Messi nou niet hebben?'

24 aug 2020, 18:01

Trainer Thomas Tuchel van Paris Saint-Germain zou graag Lionel Messi verwelkomen bij de Franse topclub, maar hij verwacht niet dat de Argentijn FC Barcelona zal verlaten. 'Welke coach zegt nou nee tegen Messi? Maar het zal niet gebeuren; hij is 'Mr. Barcelona' en zal daar zijn carrière beëindigen', zei de Duitse coach tegen BT Sport na de verloren finale van de Champions League tegen Bayern München.

De 33-jarige Messi speelt al sinds zijn dertiende voor Barcelona, scoorde inmiddels 634 keer in 730 wedstrijden en won in totaal 33 prijzen met de Catalaanse club. Hij gaat het laatste jaar van zijn contract in, maar Spaanse media blijven de geruchten voeden dat hij weg wil. Messi zou zich de zware nederlaag (2-8) in de kwartfinales van de Champions League tegen Bayern zwaar aanrekenen.

Tuchel zei na de finale dat er binnen Paris Saint-Germain nog niet is gesproken over aankopen. 'We gaan het daar de komende dagen over hebben. We moeten nu de transferperiode gebruiken om de selectie breder en sterker te maken, want het nieuwe seizoen zal zeer veeleisend zijn zonder pauzes.'

PSG spendeerde al vele honderden miljoenen euro's aan spelers, onder meer 220 miljoen voor Neymar en 180 voor Kylian Mbappé. De club, in handen van steenrijke investeerders uit Qatar, lijkt ook de enige die de torenhoge afkoopsom van 700 miljoen euro voor Messi zou kunnen betalen.

Johan vindt dat Messi toe is aan vervanging. Bekijk het in de beelden hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.