Terug

Volg Vandaag Inside

West Ham United strikt international Soucek

West Ham United strikt international Soucek

24 juli 2020, 16:27

West Ham United heeft de Tsjechische international Tomás Soucek overgenomen van Slavia Praag. De 25-jarige middenvelder speelde sinds begin dit jaar op huurbasis voor de Londense voetbalclub. Met de transfer is een bedrag gemoeid van ruim 20 miljoen euro.

Soucek ondertekende een contact voor vier jaar bij West Ham, dat inmiddels veilig is in de Premier League. 'Hij is een geweldige kerel, met uitstekende fysieke capaciteiten. Hij heeft bovendien voor ons een aantal belangrijke doelpunten gemaakt', zei coach David Moyes over Soucek, die sinds 2015 voor Slavia Praag uitkwam. Hij heeft tot dusver 25 interlands op zijn naam staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.