Terug

Volg Vandaag Inside

West Ham United-ster crasht verkleed als sneeuwpop met Lamborghini

West Ham United-ster crasht verkleed als sneeuwpop met Lamborghini

27 dec 2019, 13:40

West Ham United-aanvaller Michail Antonio heeft voor de nodige opschudding gezorgd op eerste kerstdag. Hij reed zijn peperdure Lamborghini Huracan in de kreukels in een woonstraat in Balham, in het zuiden van Londen. De voetballer was verkleed als sneeuwpop.

De Engelse krant Daily Mail zette een filmpje online waarop te zien is hoe de auto ter waarde van rond de 200.000 euro in een lading vuilnis is gereden bij de voortuin van een woning. Antonio klimt vervolgens uit het wrak, op het oog ongedeerd. Omstanders kijken het tafereel met verbazing aan.

De 29-jarige Antonio had eerder op de dag na afloop van de training een video op Twitter gezet waarin hij zijn sneeuwmanvermomming toont. De dag na de crash speelde hij gewoon mee met West Ham tegen Crystal Palace.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.