Terug

Volg Vandaag Inside

'West Ham United maakt interesse in Edson Álvarez kenbaar bij Ajax'

'West Ham United maakt interesse in Edson Álvarez kenbaar bij Ajax'

14 juli 2023, 13:49

West Ham United heeft contact opgenomen met Ajax over Edson Álvarez. De Premier League-club brengt naar verwachting spoedig een bod uit op de Mexicaan, meldt The Athletic.

Er is vanuit verschillende topclubs interesse in de Ajacied. Zo werd Álvarez eerder al in verband gebracht met Bayern München en Borussia Dortmund, maar zij pakten tot op heden nog niet door en nu is er dus ook interesse vanuit West Ham. De Engelse club zoekt namelijk nog versterking op het middenveld door het aanstaande vertrek van Declan Rice en deze plaats zou Álvarez goed kunnen overnemen.

De verdedigende middenvelder heeft nog tot medio 2025 een contract bij Ajax, maar hoopt deze zomer nog een transfer te kunnen maken. Verder weet het voetbalmedium te melden dat Ajax inzet op een transfersom van 40 à 46 miljoen euro.

Álvarez speelt sinds 2019 voor Ajax, dat hem voor vijftien miljoen euro overnam van het Mexicaanse Club América. Hij groeide de laatste jaren uit tot een belangrijke speler binnen het elftal van Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.