Terug

Volg Vandaag Inside

West Ham United legt gewilde Rice langer vast

West Ham United legt gewilde Rice langer vast

28 dec 2018, 20:09

LONDEN (ANP) - West Ham United heeft toptalent Declan Rice langer aan zich weten te binden. De Ierse international, geboren in Londen, verlengde zijn contract bij de club uit de Premier League tot de zomer van 2024. Rice is pas 19 jaar, maar speelde al meer dan vijftig wedstrijden in de hoofdmacht van West Ham United.

De Ier brak door als verdediger, maar speelt de laatste tijd op het middenveld. Nagenoeg alle Engelse en Europese topclubs houden Rice scherp in de gaten. ,,Mijn plan was altijd om bij West Ham te blijven'', zei Rice nadat hij zijn contract in Londen had verlengd. ,,We spelen in een stadion voor 60.000 fans, we hebben een toptrainer die de Premier League al eens heeft gewonnen en er zitten goede spelers in de selectie. Ik weet zeker dat we met West Ham in de top kunnen meedoen.'' De ploeg van manager Manuel Pellegrini staat nu op de negende plaats in de Premier League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.