Terug

Volg Vandaag Inside

West Ham presenteert recordaankoop Haller

West Ham presenteert recordaankoop Haller

17 juli 2019, 17:07

De transfer van aanvaller Sébastien Haller van Eintracht Frankfurt naar West Ham United is afgerond. Zowel de Duitse als de Engelse club heeft de overgang van de Fransman woensdag bevestigd.

De transfersom zou zo'n 50 miljoen euro bedragen. Enkele miljoenen belanden in de clubkas van FC Utrecht, de vorige werkgever van Haller, dat bij zijn overgang naar Frankfurt twee jaar geleden contractueel vastlegde mee te profiteren van doorverkoop.

Na Luka Jovic, die voor ongeveer 60 miljoen euro aan Real Madrid werd verkocht, verdwijnt daarmee een tweede aanvaller uit Frankfurt. Haller (25) speelde er twee seizoenen waarin hij in 77 duels goed was voor 33 doelpunten. Hij bedankte club en fans: "Ik heb me hier enorm thuisgevoeld en zeker in de thuiswedstrijden genoten van de geweldige fans."

Hoewel over de hoogte van de transfersom wordt gezwegen onthulde West Ham wel dat Haller de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis is. Hij heeft in Londen een contract voor vijf jaar ondertekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.