Terug

Volg Vandaag Inside

West Ham onderzoekt racisme richting Salah

West Ham onderzoekt racisme richting Salah

6 feb 2019, 17:11

LONDEN (ANP/RTR) - West Ham United onderzoekt of supporters zich maandag in de wedstrijd tegen Liverpool schuldig hebben gemaakt aan racisme. In een video die rondgaat op sociale media klinken oerwoudgeluiden als de Egyptenaar Mohamed Salah een hoekschop neemt.

De persoon die de video op Twitter plaatste, schrijft daarbij: ,,Ik ben naar de wedstrijd West Ham United tegen Liverpool geweest en ik walgde van wat ik hoorde. Mensen die dit doen verdienen geen plaats in onze maatschappij, laat staan op de tribune tijdens voetbalwedstrijden.''

Een woordvoerder van West Ham United geeft in een verklaring aan dat de club een beleid hanteert van 'zero tolerance'. ,,We zijn een voetbalclub voor iedereen, ongeacht leeftijd, ras, religie, geloofsovertuiging en seksuele geaardheid. De gegevens van diegene die zich schuldig heeft gemaakt aan racisme, worden doorgegeven aan de politie. Ook volgen dan levenslange stadionverboden.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.