Terug

Volg Vandaag Inside

West Ham neemt afscheid van Carroll

West Ham neemt afscheid van Carroll

29 mei 2019, 18:30

LONDEN (ANP) - West Ham United neemt na zeven seizoenen afscheid van Andy Carroll. Het contract van de populaire spits wordt niet verlengd bij de club uit Londen, die dit seizoen als tiende eindigde in de Premier League.

Carroll kwam in 2012 op huurbasis over van Liverpool. Hij vertolkte dat seizoen een belangrijke rol bij de handhaving van West Ham in de Premier League. Het leidde tot een vast contract voor de negenvoudig Engels international. Toch kwam hij bij West Ham United niet optimaal tot zijn recht vanwege de blessures die hem vaak aan de kant hielden.

''Andy is een groot dienaar geweest van de club. We bedanken hem voor zijn toewijding en loyaliteit'', aldus voorzitters David Sullivan en David Gold in een gezamenlijke verklaring.

Drie andere spelers verlaten deze zomer ook West Ham United. Dat zijn de Spaanse keeper Adrian, de Franse middenvelder Samir Nasri en de Spaanse aanvaller Tony Martinez.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.