Terug

Volg Vandaag Inside

West Ham-fan Knollsy krijgt staande ovatie in Londen voor wegslaan van AZ-hooligans

West Ham-fan Knollsy krijgt staande ovatie in Londen voor wegslaan van AZ-hooligans

21 mei 2023, 17:44

West Ham United-fan 'Knollsy', die afgelopen donderdag een groep AZ-hooligans wegsloeg, heeft zondag een staande ovatie gekregen in London Stadium. "We love you Knollsy, we do", scandeerden de fans op de tribunes richting de reusachtige supporter van The Hammers.

Chris Knoll (58), oftewel 'Knollsy', werd donderdagavond razend populair na de wedstrijd AZ-West Ham United in Alkmaar. Aan het einde van de door Alkmaarders verloren wedstrijd om een finaleplaats voor de Conference League zocht een groep mensen in het AFAS Stadion de confrontatie met supporters van West Ham. Op die tribune zaten ook familieleden, partners en vrienden van spelers en begeleiders van de club uit Londen.

Een kleine groep West Ham-supporters, waaronder 'Knollsy', wisten te voorkomen dat familieleden werden aangevallen door de AZ-hooligans. Politie en stewards waren minuten later ter plaatse om verdere confrontatie te voorkomen. Na een kleine tien minuten keerde de rust in het stadion terug. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.