Terug

Volg Vandaag Inside

West Ham beloont 'Knollsy' met ticket Conference League-finale

West Ham beloont 'Knollsy' met ticket Conference League-finale

23 mei 2023, 19:18

West Ham United beloont supporter Chris Knoll, ook wel Knollsy genoemd, met een ticket voor de Conference League-finale tegen Fiorentina. Knollsy is in korte tijd een held geworden bij de Londense club, nadat hij na AZ – West Ham eigenhandig de AZ-aanhang tegenhield die de tribune bestormde waar familieleden van West Ham-spelers zaten.

Na de uitschakeling van AZ door West Ham United braken AZ-hooligans door een hek en stormden ze op de hoofdtribune af. Knoll - bijgenaamd Knollsy - ging boven aan de trap de confrontatie aan en voorkwam dat de familieleden werden aangevallen.

Sinds dat moment wordt de 58-jarige Knoll als held gezien door de West Ham-aanhang. Afgelopen zondag zongen zijn medesupporters in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Leeds United nog zijn naam. Bovendien wordt hij nu door bijna iedereen rond de club herkend.

Zijn heldhaftige optreden is ook niet onopgemerkt gebleven bij de club zelf. Hij kreeg van de Hammers een ticket voor de eindstrijd in de Conference League tegen Fiorentina in Praag. "Ik moest bijna huilen van blijdschap", zegt Knoll tegen Daily Mail.

Knollsy werd gebeld door een medewerker van West Ham die hij in Alkmaar op de tribune al had ontmoet. "Ze zei dat ze twee rijen achter me zat, zag wat er gebeurde en dat ik een kaartje verdiende", vertelt Knoll. "Het is grappig dat juist zij me belde, want ik had haar eerder nog gevraagd of ze niet een kaartje voor me kon regelen als we de finale zouden halen", besluit de dolgelukkige Knollsy.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.