Terug

Volg Vandaag Inside

West Brom-manager Allardyce beschuldigt bazen Premier League

West Brom-manager Allardyce beschuldigt bazen Premier League

6 mrt 2021, 10:00

West Bromwich Albion-manager Sam Allardyce heeft uitgehaald naar de bazen van de Premier League. Volgens de manager wordt met de planning van competitieduels in de hand gewerkt dat zijn club degradeert uit de hoogste Engelse voetbalklasse. West Brom speelt zondag om 12.00 uur lokale tijd thuis tegen Newcastle, 60 uur na de nederlaag donderdag tegen Everton. Allardyce zegt dat hij niet voldoende tijd heeft zijn ploeg voor te bereiden, terwijl Newcastle vorige week zaterdag voor het laatst in actie kwam.

"We hebben gevraagd of we maandag konden spelen, maar ze (de Premier League) zeiden nee. En wat besloten ze: we spelen zondag om 12.00 uur", vertelde Allardyce.

"Bedankt, dat is heel aardig van jullie", ging de manager verder. "Ons helpen te degraderen, of proberen ons te laten degraderen. We konden vragen wat we wilden, maar we zijn totaal genegeerd." Allardyce, die een reputatie heeft clubs te behoeden voor degradatie, kent het belang van het duel. Zijn ploeg staat voorlaatste en 9 punten achter op Newcastle dat op de 'veilige' zeventiende plaats staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.