Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley ziet potentie in nieuwkomer bij Oranje: 'Hij heeft het afgedwongen'

Wesley ziet potentie in nieuwkomer bij Oranje: 'Hij heeft het afgedwongen'

22 sep 2022, 17:03

Wesley Sneijder is blij met de komst van Kenneth Taylor bij het Nederlands elftal. De voetbalanalist ziet veel potentie in de talentvolle middenvelder van Ajax.

"Taylor, die heeft het afgedwongen. Hij heeft het verdiend", zegt Sneijder bij Veronica Offside. "Dat is ook wel leuk voor die jongen. Het is een jongen met potentie en ik vind het goed dat hij er nu een keer aan mag proeven, dan kan hij kijken hoe hij ervoor staat. En dat is ook de reden denk ik, waarom Van Gaal hem erbij heeft genomen."

Ajax-trainer Alfred Schreuder vindt het geen verrassing dat er meerdere Ajacieden zijn geselecteerd voor Oranje, in tegenstelling tot Wesley, die het daar niet helemaal mee eens is. "Op de lijst staan er een paar bij, waar je een vraagteken achter kan plaatsen. Zoals bij Klaassen, die weinig heeft gespeeld. Bijvoorbeeld een Gravenberch heeft ook weinig gespeeld, maar die vind ik wel beter dan Klaassen", aldus Wesley.

De recordinternational heeft overigens ook geen begrip voor alle euforie rondom het Nederlands elftal. Bekijk de uitspraken van Wesley terug in de onderstaande video.

Sneijder begrijpt euforie rond Nederlands elftal niet: 'Waar is dat op gebaseerd?'
1:35
Sneijder begrijpt euforie rond Nederlands elftal niet: 'Waar is dat op gebaseerd?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.