Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley windt zich op over overtreding: 'Déze acties moeten bestraft worden!'

20 feb 2024, 00:00

Wesley Sneijder vindt dat de overtreding van Michal Sadílek op Taylor Booth in het duel tussen FC Twente en FC Utrecht veel harder bestraft had moeten worden. Dat vertelde hij maandagavond in Veronica Offside.

Wesley vindt het een blinde actie van Sadílek. “Hij (Booth, red.) loopt niet voor Jan Lul met krukken, dus er zal best wel wat zijn. Hij moet er ook gelijk uit. Ik vind dat hier juist een straf voor moet komen. Die jongen wordt uit de wedstrijd getrapt.”

“Ik heb dat een keer meegemaakt in de bekerfinale tegen AS Roma met Internazionale", vervolgt Wesley. "Ze lopen gewoon moedwillig op je door in de eerste minuut, vol met z'n knie in mijn bovenbeen. Nou, daar zat gelijk zo’n bult op en ik kon van het veld.”

De oud-voetballer vindt dat er tegenover zulke moedwillige overtredingen als die van Sadílek straffen moeten komen te staan. “Déze acties moeten bestraft worden. Ik vind dat dit zeker een rode kaart is. Waar gaat dit over? Dan zou je in eerste instantie misschien twijfelen voor een rode kaart, maar als die jongen het veld moet verlaten, zou er een regel moeten komen: jij ook ervan af. Eruit, wegwezen! Daar kan ik me over opwinden, dat kan toch niet. Moet je kijken hoe lang hij er nu misschien uit is. Schandalig!”

Wesley Sneijder was maandagavond in Veronica Offside ook kritisch op Ajax-trainer John van 't Schip. "Dan faal je wel als trainer!" Bekijk het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.