Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley stoort zich aan enkele Ajacieden: 'Je komt net kijken!'

Wesley stoort zich aan enkele Ajacieden: 'Je komt net kijken!'

18 apr 2023, 11:31

Wesley Sneijder stoort zich aan enkele spelers van Ajax. Dat vertelde de recordinternational van Oranje maandagavond aan tafel bij Veronica Offside.

Nadat Andy vroeg waarom Owen Wijndal niet speelt bij Ajax, antwoordde Wesley: "Ik denk, als ik het zo zie, vanwege zijn houding." Andy was het eens met Wesley: "Dat denk ik ook, net zoals Brobbey."

Wesley vervolgde: "Ik vraag me af, Wilfred: doen die gasten er wel alles voor? Ze hebben thuis blijkbaar geen spiegel en kunnen niet tegen kritiek. En ze hebben al helemaal geen zelfkritiek! Als je dan een keertje er naast wordt gezet, krijg je de pest erin en ga je elkaar meeslepen. Er zullen ongetwijfeld groepjes zijn. Ik weet het niet, maar die gaan zich samenvoegen."

"Het zijn een beetje dezelfde types allemaal qua houding, als ze invallen," ging de recordinternatioinal van Oranje verder. "Of als Brobbey een goal maakt, niet juichen... Je komt net kijken! Juichen, ren die pollen uit het veld als je gescoord hebt! Geniet ervan, geniet van het spelletje! Het is het allermooiste wat er is. Ze stralen het niet uit. Daar stoor ik me aan, aan dat soort jonge gasten die net komen kijken en denken: ik heb een doelpunt gemaakt, lekker belangrijk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.