Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley Sneijder voorlopig geen lid technische staf Ajax

8 aug 2023, 16:11

Wesley Sneijder gaat voorlopig geen deel uitmaken van de technische staf van Ajax. "We hebben de gesprekken met hem even on hold gezet", zei trainer Maurice Steijn tijdens de open dag van de Amsterdammers tegen ESPN.

Vorige maand werd bekend dat Ajax en Wesley om tafel zaten om een mogelijke terugkeer van de oud-speler te onderzoeken.

Steijn liet voor de camera van ESPN weten dat hij nog altijd openstaat voor een samenwerking met de recordinternational van Oranje. "Wesley wil zich volledig storten op het trainersvak en zijn diploma’s gaan halen. Ik vind dat we dat soort spelers een podium moeten geven. We komen er bij hem op terug, absoluut. En kijken dan in welke vorm we het gaan gieten."

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Wesley ging na het bekend worden van het contact met Ajax in gesprek met de F-side. De harde kern van de Amsterdammers had namelijk zijn bedenkingen wegens een video van Wesley van een aantal jaren geleden. Daarin liet hij weten meer gevoel te hebben voor FC Utrecht.

De F-side accepteerde de excuses van Wesley, waardoor de weg vrij was voor een dienstverband bij Ajax.

In een recent gesprek met Noa Vahle heeft Jan Boskamp zijn wens uitgesproken dat voetballegende Wesley Sneijder de overstap maakt naar Ajax. Bekijk het interview terug bovenaan het artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.