Terug

Volg Vandaag Inside

'Wesley Sneijder start per direct aan tijdelijke trainersklus'

24 nov 2023, 20:38

Wesley Sneijder staat de komende periode samen met zijn broer Jeffrey als trainer voor de groep van DHSC. De gebroeders Sneijder nemen het stokje over van Mark Verkuyl, die wegens tegenvallende resultaten is weggestuurd. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De spelers van DHSC kregen donderdagavond voor de training te horen dat Verkuyl op non-actief is gesteld. Assistent-trainer Jeffrey Sneijder leidde de laatste training voor het duel met Huizen, waarna ook Wesley aansloot bij de trainingssessie. Zij zitten komende zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Huizen als eindverantwoordelijken op de bank.

DHSC staat op dit moment voorlaatste in de vierde divisie, won pas twee wedstrijden dit seizoen, speelde twee keer gelijk en verloor zeven duels. Het is vooralsnog onduidelijk tot welke periode Wesley en zijn broer Jeffrey als trainers betrokken blijven bij het eerste elftal van DHSC.

Eerder in Veronica Offside vertelde Wesley meer over waar zijn toekomst ligt en dat hij een leiderschapsopleiding gaat volgen aan Harvard University en de Nyenrode Business Universiteit. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.