Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley Sneijder: 'Quinten Timber zal niet lang meer op de Nederlandse velden lopen'

30 jan 2024, 20:00

Wesley Sneijder was maandagavond in Veronica Offside lovend over het optreden van Quinten Timber in de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en PSV (1-0).

"Quinten Timber is echt stappen aan het maken. Hij is echt de motor op het middenveld. Hij is de belangrijkste man, waar je ziet dat anderen eigenlijk een beetje wegvallen. Nu Mats Wieffer en onder anderen Santiago Giménez in een moeilijke fase zitten, is hij degene die opstaat."

Wesley ziet dat Timber nu ook steeds vaker scoort én de juiste passes geeft op de juiste snelheid, wat eerst bij hem ontbrak. "Dat hij een bal kan veroveren, weten we allemaal wel, maar nu gaat hij ook nog eens goed voetballen, dus hij zal niet lang meer op de Nederlandse velden lopen."

Wesley Sneijder liet zich maandagavond in Veronica Offside ook lovend uit over Johan Derksen. Bekijk het fragment bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.