Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley Sneijder overtuigd: 'Wat mij betreft doen zij echt niet mee om de titel'

Wesley Sneijder overtuigd: 'Wat mij betreft doen zij echt niet mee om de titel'

31 jan 2023, 13:17

Het is razendspannend bovenin de Eredivisie, waar de gehele top 5 binnen zes punten van elkaar staat. Feyenoord, AZ, PSV, Ajax en FC Twente strijden om de bovenste plaatsen, maar toch schrijft Wesley Sneijder één team al af voor de landstitel.

"Wat mij betreft doet FC Twente echt niet mee om de titel. In punten misschien wel, maar we zijn pas net over de helft! Je gaat het straks zien. Twente doet leuk mee nu, maar dat wordt langzaam minder, althans: dat is mijn mening," zei Wesley maandagavond bij Veronica Offside.

"Twente speelt goed voetbal, en het was ook echt een fantastische wedstrijd tegen Feyenoord, maar als je met Vlap steeds een speler op blijft stellen die geen goals maakt... Dat gaat straks het verschil maken tussen wel of geen kampioen worden," concludeerde de recordinternational van Oranje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.