Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley Sneijder lovend over Ahmetcan Kaplan: 'Die gaat er niet meer uit!'

5 mrt 2024, 13:05

Wesley Sneijder was maandagavond in Veronica Offside lovend over het optreden van Ajax-speler Ahmetcan Kaplan in het thuisduel met FC Utrecht (2-0).

“De rust die hij uitstraalt en het altijd vooruitkijken tussen de linies. Dat is juist een speler die Ajax miste vanuit achter", begint Wesley. "Hij was even geblesseerd, maar speelde alweer een tijdje in Jong Ajax. Nu is hij er gelukkig weer bijgehaald, want die gaat er niet meer uit".

Dick Advocaat sluit zich bij Wesley aan. “Kaplan is defensief heel sterk. Je kan gelijk zien dat het een echte verdediger is. Ik vond vooral ook dat er voor het eerst een elftal stond.” Dick denkt dat het nog beter zal gaan bij Ajax als Steven Berghuis en Steven Bergwijn terugkeren van hun blessures. “Daar worden ze alleen maar beter van."

Wim Kieft liet zich maandagavond in Veronica Offside ook uit over Ajax-trainer John van 't Schip: "Hij wordt aan geen enkele kant gedekt bij Ajax!" Bekijk de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.