Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley Sneijder binnenkort te zien in tv-editie van Het Jachtseizoen

Wesley Sneijder binnenkort te zien in tv-editie van Het Jachtseizoen

7 sep 2021, 16:04

In de nieuwe reeks van Het Jachtseizoen, dat ditmaal speciaal voor tv is geproduceerd, slaan opnieuw diverse BN'er-duo's op de vlucht voor de mannen van StukTV. Dit seizoen doet niemand minder dan Wesley Sneijder - samen met zanger Rolf Sanchez - mee aan het programma. 

De bedoeling is dat de recordinternational en zijn goede vriend Rolf vier uur lang uit handen van StukTV-presentatoren Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns moeten zien te blijven. Door middel van een bus vol geavanceerde technologie en een drone moeten de mannen op zoek naar het duo dat een dag voor voortvluchtige criminelen speelt.

De BN'ers dragen een gps-tracker en krijgen een voorsprong van twintig minuten voordat de jagers hen achternagaan. De voortvluchtigen mogen onder meer maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en mogen geen gebruik maken van hun eigen geld of telefoon om uit handen van de presentatoren te blijven.

Voorheen was Het Jachtseizoen een YouTube-serie op het kanaal van StukTV dat voor miljoenen views zorgde. Vanaf zaterdag 11 september is het programma voor het eerst op tv te zien bij SBS6. In de eerste aflevering slaan Britt Dekker en Simon Keizer op de vlucht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.