Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley pikt één speler eruit na opstootje bij Ajax-PSV: 'Hier moet je als club tegen optreden!'

Wesley pikt één speler eruit na opstootje bij Ajax-PSV: 'Hier moet je als club tegen optreden!'

8 nov 2022, 16:27

Ajax en PSV speelden zondag een verhitte topper in Amsterdam (1-2). Zowel tijdens als na de wedstrijd ontstonden er opstootjes op het veld. Wesley Sneijder vindt het opstootje tijdens de wedstrijd nog wel te begrijpen, maar voor het geduw en getrek na de wedstrijd heeft hij in Veronica Offside geen goed woord over. Wesley pikt er in het bijzonder én speler uit, die wat hem betreft door zijn club geschorst mag worden.

Over het opstootje dat ontstond tijdens de eerste helft, na een overtreding van Obispo op Kudus en een duw van Alvarez in de rug van De Jong, zegt Wesley: "Dat tijdens de wedstrijd zoiets kan ontstaan, dat snap ik nog. Zeker in zo'n wedstrijd, en met zo'n tackle. Daar gingen al steeds wat dingetjes aan vooraf. Er was al een beetje een grimmige sfeer op het veld."

Na het laatste fluitsignaal ontstond er echter opnieuw een opstootje, toen de juichende Ramalho werd opgezocht door Alvarez. Ook Klaassen zocht Ramalho vervolgens op, en de Ajacied werd beticht van het bijten van Ramalho. Wesley zegt over de actie van Klaassen: "Dan ben je wisselspeler, dan val je in als een draak - want hij heeft geen bal naar de goede kleur gespeeld, hij werd zelfs uitgefloten - en dan maak je zo'n actie. Wat wil hij nou? Ik vind dat je als club zijnde moet optreden. Hier moet je tegen optreden. Hoe? Schorsen!"

Kees Jansma zag dat Alvarez en Klaassen zich lieten uitlokken door de lachende Ramalho. Daarover zegt Wesley tenslotte: "Het is toch logisch dat hij lacht?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.