Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley over blessure Brobbey: ‘Ik denk dat Koeman er niet heel rouwig om is’

19 mrt 2024, 14:45

Wesley Sneijder vertelde maandagavond in Veronica Offside dat Ronald Koeman waarschijnlijk niet heel rouwig is om de blessure van Brian Brobbey, omdat de spits op deze manier gespaard wordt.

Brobbey liep afgelopen zondag een hamstringblessure op in de slotfase van het uitduel met Sparta (2-2) en mist daardoor de oefeninterlands van het Nederlands elftal met Schotland en Duitsland. Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat de vriendschappelijke duels van Oranje te vroeg voor hem komen.

“Ik denk dat het Koeman niet zo slecht uitkomt”, begint Wesley over Brobbey zijn afmelding. “Want met een hamstringblessure is het vier tot zes weken rust houden en dan komt hij straks lekker fit terug. Ik denk dat Koeman er niet heel rouwig om is. Voor Ajax is het een aderlating de aankomende weken, maar goed Koeman heeft straks wel, laten we het hopen, een fitte spits en de beste spits die er is.”

De Veronica Offside-tafel liet zich eerder tijdens de uitzending ook al uit over de blessure van Brobbey: "Is Brobbey naar de kloten geholpen?" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.