Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley laakt peperdure aankoop Ajax: 'Hij heeft 23 miljoen te veel gekost'

Wesley laakt peperdure aankoop Ajax: 'Hij heeft 23 miljoen te veel gekost'

8 nov 2022, 13:02

Wesley Sneijder snapt niets van de hoge transfersom voor Ajax-verdediger Calvin Bassey, zo vertelde hij maandagavond bij Veronica Offside. De centrale verdediger kwam afgelopen zomer over van het Schotse Rangers FC.

Wesley uitte zijn kritiek op de gehele defensie van Ajax en ziet de Nigeriaan als de zwakste schakel bij de Amsterdammers. "Over Bassey hoef ik niets te zeggen", begint Wesley, die daarna doorgaat over de torenhoge transfersom van de oud-jeugdspeler van Leicester City. "Dat was veel te veel, 23 miljoen euro te veel", concludeert de 38-jarige analist. Wesley hoopt dat Daley Blind snel terugkeert in de basiself van Ajax. Volgens de oud-Ajacied is Blind cruciaal voor de opbouw van de regerend landskampioen.

De linksbenige Bassey werd twee jaar geleden door Rangers FC overgenomen van Leicester City, waar hij in de jeugdopleiding zat. Met Ajax wist hij afgelopen week nog een zege te boeken tegen zijn oude ploeg (1-3) in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.