Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley is lovend: 'Ik had hem 100% naar Ajax gehaald'

20 feb 2024, 12:03

Wesley Sneijder was maandagavond in Veronica Offside lovend over de kwaliteiten van Philippe Sandler. De NEC-verdediger maakte indruk op Wesley in het uitduel met Ajax (2-2).

“Ik heb wel genoten van Sandler tijdens die wedstrijd. Alles lost die jongen voetballend op en ik denk dat Brian Brobbey het tegen hem verdedigend ook écht zwaar heeft gehad", begint Wesley. "Als deze jongen nu bij Ajax had gespeeld, of in de goede tijd van Ajax, was hij 30 à 40 miljoen euro waard. Ik vind het echt een geweldige speler.”

Als Wesley vervolgens de vraag krijgt of hij Sandler had gehaald als hij technisch directeur was bij Ajax, antwoordt hij dan ook: “Honderd procent, alleen ik denk dat NEC hem niet meer onder de vijftien miljoen euro laat gaan.”

Sandler doorliep de jeugdopleiding van Ajax en koos in 2016 voor PEC Zwolle. Na twee jaar volgde zijn transfer naar Manchester City. Vervolgens speelde de verdediger in 2022 een seizoen bij Feyenoord, waarna hij voor NEC koos.

Wesley Sneijder was maandagavond in Veronica Offside kritisch op Ajax-trainer John van 't Schip. "Dan faal je wel als trainer!" Bekijk het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.