Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley Hoedt en Emma Heesters weer bij elkaar: 'Ik ben haar nooit ontrouw geweest'

Wesley Hoedt en Emma Heesters weer bij elkaar: 'Ik ben haar nooit ontrouw geweest'

19 nov 2023, 15:51

Zangeres Emma Heesters en voetballer Wesley Hoedt zijn weer een setje. De verdediger van Watford schrijft op Instagram dat de twee elkaar weer hebben gevonden.

In maart werd bekend dat de twee uit elkaar gingen. Heesters en Hoedt waren sinds 2020 samen. Volgens geruchten zou Hoedt zijn vriendin bedrogen hebben, maar dat weerspreekt hij met zijn bericht van zondag. "Gedurende onze relatie ben ik nooit ontrouw geweest aan Emma en zou ik nooit iets doen om het respect dat ik voor haar heb, te ondermijnen."

Volgens de voetballer zijn wachtwoorden van hem gehackt, waardoor hij naar eigen zeggen een tijdje in een "vals en onflatteus daglicht" is gezet. "Het is een moeilijke periode geweest die ik graag achter me wil laten. Emma en ik zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar we zijn beiden dankbaar dat we elkaar weer gevonden hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.