Terug

Volg Vandaag Inside

Wesley en Yolanthe kussend gespot op Schiphol

Wesley en Yolanthe kussend gespot op Schiphol

8 jan 2020, 13:34

Wesley Sneijder is woensdagmorgen samen met Yolanthe Cabau gespot op Schiphol. Samen met hun zoontje Xess Xava zijn ze op weg naar Los Angeles, waar Yolanthe tegenwoordig woont. Hoewel de twee al enige tijd uit elkaar zijn, lijken ze elkaar toch nog niet uit het oog verloren te hebben.

Een bron laat aan Shownieuws weten dat Wesley Yolanthe in haar nek kuste. Het management van Yolanthe heeft inmiddels gereageerd op de foto die in handen is van Shownieuws. 'Yolanthe en Wesley zijn uit elkaar, aan de situatie is niets veranderd.' Op de foto is echter duidelijk te zien dat de twee weer samen staan.

Vorig jaar maakte het koppel bekend uit elkaar te gaan. Wesley kwam hier later zelf echter op terug. Volgens hem zouden hij en Yolanthe ‘nog niet gescheiden’ zijn.

__VIDEO - Johan over scheiding Wes en Yolanthe: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging' __

Johan over scheiding Wes en Yolanthe: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging'
4:41
Johan over scheiding Wes en Yolanthe: 'Trouwen is kapitaalsvernietiging'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.